Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Кметът на Минерални бани получи поздравителен адрес

PR Sales


12 октомври 2017 г.

Кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер получи поздравителен адрес по повод 12 октомври – Деня на българската община, от областния управител на Хасково Станислав Дечев. В обръщението към градоначалникът се казва: За мен е чест да Ви поздравя по повод Деня на българската община – 12 октомври!
Като Областен управител на област Хасково винаги съм държал на диалога между местната и държавна власт, защото само чрез разбирателство и градивни проекти можем да постигнем значими резултати за развитието на общините от нашия регион. В мое лице Вие и Вашата администрация имате сериозен партньор и ангажиран с проблемите на местното самоуправление държавник. От своя страна аз разчитам на Вашите опит, професионализъм и отдаденост в работата Ви за добруването на хората от област Хасково.
Пожелавам Ви да запазите енергията, с която работите, да продължавате на изпълнявате все така отговорно своите ангажименти към хората от Вашата община и да не забравяте, че всичко, което правите днес, ще остане за идните поколения, се казва още в поздравлението на Станислав Дечев.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ