Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

„Дивото семейство от Аляска“ се завръща по Discovery Channel

All Channels Communication Group


13 септември 2017 г.

Дълбоко в пустошта на Аляска живее новооткрито семейство, членовете на което са родени и отгледани в дивата природа. Били Браун, жена му Ейми и седемте им пораснали деца са напълно отдалечени от цивилизацията. Често минават между шест и девет месеца, без да видят външен човек. Новите епизоди от третия сезон на поредицата „Дивото семейство от Аляска“ ще ви направят част от живота на едно от най-необикновените семейства в света, от 16-и септември, събота, в 21:00 ч. по Discovery Channel.
През годините на отшелничество семейство Браун са развили собствен акцент и диалект. Освен това те наричат себе си "глутницата". Всяка нощ всички спят в общо помещение в едностайна хижа. Изселеното семейство от Браунтаун не прилича на никое друго семейство в Америка, но им предстоят немалко изпитания, които ще подложат на изпитание тяхната воля.
Дали животът им ще стане по-лесен след инсталирането на вятърна турбина, или напротив ще внесе смут в досегашния им хармоничен живот? Ноа среща любовта в лицето на момиче от цивилизацията. Дали тя ще бъде първия външен човек, дошъл да живее в Браунтаун? На неговите плещи ще падне и отговорността за дома, когато майка му Ейми се подлага на изследвания заради здравословни проблеми.
Не пропускайте да си отговорите на всички тези въпроси в новите и вълнуваща епизоди на „Дивото семейство от Аляска“ на Discovery Channel от 16-и септември, събота, от 21:00 ч.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ