Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

SOHO presents SoEXHIBITION: Отпечатъци - 16.09-20.10.2017

SOHO - Sofia Holistic Coworking Company


7 септември 2017 г.

SoEXHIBITION е зареждането на стените в SOHO с храна за душата под формата на картини, фотографии и инсталации.
...
Вървиш, махаш с ръка, сядаш на пейка, плачеш, смееш се, тичаш, … емоции или поредица от действия, които съставляват живота ни. А ако поспрем за момент и погледнем в себе си? Ако си дадем малко време за равносметка. Време да поровим в душата си.

Изложбата на Марио Ангелов "Отпечатъци" ни кара да се обърнем към онази част вътре в нас, където рядко надникваме. Кои сме? Къде отиваме? Каква следа оставяме след себе си?

Израснал в семейство на грънчар, глината намира ново приложение в изкуството му. Творбите му са подчинени на концепцията "позитив-негатив", "духовност-материя" , "аз - отпечатъкът в мен и след мен".

Подобно на човешката същност, образите в картините са отражение на емоциите, думите и личните ни моменти, оставили траен отпечатък в душите и съзнанието ни. Отпечатъци, които ни правят повече или по-малко хората, които сме днес.

В моментите завладян от подобни размисли, Марио твори, обединявайки дърворезба, графика, керамика и живопис. Техники, вплетени ведно през душата и ръцете на този учил във Виена, но избрал да продължи пътя на живота си в България художник.

Защото животът има толкова цветове, колкото е сборът на действията на всеки един oт нас. A какъв е твоят отпечатък в книгата на живота днес? Какъв белег би желал да оставиш? Заповядай на една изложба, в която да поставиш не само твоя отпечатък, но и тя в теб своя. В теб и в същността ти.

Откриването е на 16 септември от 18:30 за кратък момент, точно след приключване на грънчарската работилница с Марио и грънчарското колело от баща му. А изложбата ще продължи до 20 октомври.

Вход свободен.
Линк към събитието: https://goo.gl/fpuXp5
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ