Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

SOHO presents SoCONCERT: The Chamber Sessions - 31.03.2017 - 8 PM

SOHO - Sofia Holistic Coworking Company


20 март 2017 г.

SoCONCERT е поредицата, с която зареждаме SOHO с храна за душата под формата на майсторски добра музика.

По повод следващото пиршество за душата отново ви представяме Logo3o - музикалното обединение на Александър Логозаров (китара), Борис Таслев (бас) и Борислав Петров (барабани). Те ще споделят своето много лично тълкование на един от най-универсалните ансамбли в джаз музиката - триото. Ще чуете тяхна музика, както и интерпретациите им от творчеството на контрастни артисти като Bud Powell, The Jackson 5 и други.
ВХОД: 8 лв.
Линк към събитието: https://goo.gl/c7aNee


ПОВЕЧЕ ЗА МУЗИКАНТИТЕ:

*Александър Логозаров завършва джаз китара в Холандия. По време на престоя си там има възможността да свири с музиканти като Ранди Брекер, Майкъл Муур, Кенди Дълфър и други. Със свои и проекти на колеги пътува в Северна Европа, а заедно с групата си Logo3o печели наградата за най-добра формация на джаз фестивала в Браила през 2015. Познат е на българската публика от “Лилия Илиева и Минимум квартет”, “Браз Асоциация Биг Бенд” и концертните серии Jazztory.
**Борис Таслев е един от най-заетите контрабасисти в България. Разнообразната му концертна и звукозаписна дейност включва: Христо Йоцов Квинтет, Ангел Заберски Трио, салса и тимба групите Манго Дуенде и Тумбаито; проекта на Борислав Петров „Джазаница”, както и работа с артисти като Васил Петров, Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и други.
***Борислав Петров е барабанист, познат като създател и домакин на серията концерти Jazztory. Той получава своето джаз образование в Холандия, в консерваториите в Гронинген и Амстердам. По настоящем е член на мултимедийното холандско екпериментално трио Tin Men And The Telephone, с което активно пътува и свири в Европа, Азия и Африка. През 2016 година Борислав издава албум с авторския му проект “Jazzanitza”, който обединява джаз музика с български фолклор.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ