Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Samsung спечели 49 iF награди за дизайн

Proximity


17 март 2017 г.

Samsung Electronics спечели 49 iF награди за дизайн, сред които едно златно отличие, в рамките на International Forum Design. Тридесет и пет от наградите бяха присъдени за изключителен дизайн на продуктите, седем за комуникационен дизайн и три за дизайн на опаковка.

"Подобряването на даден продукт е лесно, докато подобряването на начина на живот на потребителите е изключително трудно. Ние ще продължим да създаваме дизайн, който носи забавление и удовлетворение в ежедневието на хората с помощта на иновации, ориентирани към потребителите", каза Б.К. Юн, президент и главен изпълнителен директор на Samsung Electronics и ръководител на Corporate Design Center към Samsung.

Samsung спечели „Златна“ награда за ArtPC Pulse, първокласен настолен компютър с напреднали разширяеми модули. ArtPC Pulse интегрира високопроизводителен настолен компютър в стилна цилиндрична форма. Устройството може да разшири своите функции с помощта на модули за HDD съхранение и 360-градусовa колона в разглобяема ротационна структура. Всепризнатият дизайн на ArtPC Pulse се отличава с минималистичен стил на изцяло металното тяло, докато всички бутони и портове се намират в задната част на продукта.

В допълнение към златното отличие, Samsung спечели други 34 iF награди за дизайн в продуктовата категория:
• Galaxy S7: флагман проектиран с 3D forming glass технология за подобрен захват
• Gear S3: смартчасовник с иновативна кръгла рамка и въртящ се потребителски интерфейс
• Galaxy C9 Pro: тънък смартфон, с дебелина от едва6.9мм и изцяло метален излят дизайн, достъпен в Индия и Китай
• SUHD TV KS9500: първокласен телевизор с красив 360 дизайн и изящна метална рамка, създаващи усещане за плаващ екран
• RB38K7998S4: интелигентният хладилник Family Hub се отличава с 21.5-инчов LCD сензорен екран, с който потребителите да управляват и проверяват наличностите на храна без да отварят вратата
• Activewash: гама с горно зареждане и сензори за управление, която осигурява на потребителите по-добър зрителен ъгъл, когато проверят прането

iF Design Awards са организирани за първи път в Германия през 1953 г. от International Forum Design. Всички номинирани продукти са подложени на щателна оценка на дизайна, използваните материали и иновативност. Продуктите се класират в седем категории: „Продуктов дизайн“, „Дизайн на опаковка“, „Комуникации“, „Интериорен архитектурен дизайн“, „Професионална концепция“, „Дизайн на услуга“ и „Архитектура“.


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ