Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Гледайте The Lodge - новата тийн драма

knowbox


8 март 2017 г.

The Lodge, прави своя дебют в България този март по Дисни Ченъл

The Lodge, очакваната с нетърпение нова тийн драма на Дисни, има премиера по Дисни Ченъл на 11 март 2017.

Тя е заснета в Северна Ирландия и се очаква да развълнува феновете в България с интригуващите си сюжетни линии, запомняща се музика и ангажиращи герои.

Сериалът The Lodge ни показва вълна от свежи и нови британски таланти. Между тях са Софи Симнет (Скай), Джейд Алин (Кейли), Люк Нютън (Бен) и Томас Дохърти (Шон).

Сериалът се гордее с 9 оригинални песни, които ще бъдат достъпни за сваляне в края на всеки епизод.

The Lodge е животоутвърждаващо емоционално пътешествие, което разказва за приключенията на 15-годишното момиче Скай и пътя й към себепознанието след смъртта на майка й, когато тя се мести от големия град и потъва във вълнуващия селски живот.

Скай заедно с баща си се завръща в скъпата за нея ваканционна вила от детството й. Тя вдъхва живот не само на мястото, но и раздвижва битието на тези, които работят там. Тийнейджърката се свързва отново със семейството си и открива нови приятели и приключения. Те заедно се катерят по скали, проправят си пътя с каяци и планински колела през красивите околности, като междувременно създават и разбиват приятелства.

Предаването изучава какво е да имаш кураж, как да преодоляваш трудности, да приемаш промените и да контролираш съдбата си, като в същото време оставаш верен на себе си.

Във второстепенните роли можем да видим комика Ели Тейлър (8 Out of 10 Cats), Лейла Руас (Holby City, Footballers’ Wives, Strictly Come Dancing) и Маркъс Гарви (Broadchurch, Four Lions – „Четири лъва“).

Не пропускайте премиерата на The Lodge по Дисни Ченъл на 11 март, 11:00 часа

Дисни Ченъл България

Дисни Ченъл е 24-часов канал, посветен на деца между 6-14 години и техните семейства, представяйки микс от популярни сериали като Аз съм Луна, Групата на Алекс и Най-добри приятели завинаги, както и анимирани серии като Елена от Авалор, Любимката на звездите и Mickey Shorts, включително и филми на Дисни Ченъл като Детегледачки в акция и Наследниците. Дисни Ченъл България е и дом на продукции на Лукас Филм (Междузвездни войни: Бунтовниците, Междузвездни войни: Freemakers Adventure) и Марвел супергероите.

Съдържанието на Дисни Ченъл подкрепя ценностите, които подпомага децата да посрещат предизвикателствата на живота, окуражава ги да вярват в себе си, да сбъдват мечтите си и да прекарват време със семейство и приятели.

Дисни Ченъл България стъпи на пазара у нас през 2009 година и е сред трите най-предпочитани детски канала*.

*Източник: MediaResearch / Ad Wind Kite, деца между 4 и 14 години.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ