Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

БРУНО МАРС НОСИ TOMMY HILFIGER НА 59-ИТЕ НАГРАДИ „ГРАМИ“

United Partners


16 февруари 2017 г.

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че американският певец Бруно Марс беше облечен с Tommy Hilfiger на церемонията за 59-ите награди „Грами“ в Лос Анджелис.
По време на изпълнението на неговия сингъл “That’s What I Like” от албума „24K Magic“ Бруно Марс носеше кожен суитшърт с емблематичните цветове на Tommy Hilfiger червено, бяло и синьо и кожени панталони. Музикантите от групата на Марс – The Hooligans, също бяха облечени в кожени суитшърти и панталони.
В рамките на церемонията Бруно Марс излезе на сцената за втори път в памет на певеца Принс, като този път беше облечен със сако с пайети в цвят магента и панталони.


За SARKK
SARKK SA, основан през 1998 г., е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания и Македония. Продуктите на Тоmmy Hilfiger се предлагат в магазините на TOMMY HILFIGER.
Целта на SARKK SA винаги е била насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти.
Портфолиото на Tommy Hilfiger се състои от спортни облекла за мъже, жени и деца, обувки, спортни екипи (за голф, плуване и плаване), бельо, пижами, чанти, аксесоари, слънчеви очила, парфюми, часовници, аксесоари за дома и спално бельо.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ