Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Гледайте премиерата на “Пен Зироу: Почасов герой” по Дисни Ченъл

knowbox


9 януари 2017 г.

“Пен Зироу: Почасов герой”, анимиран комедийно-приключенски сериал за Пен Зироу, обикновено момче, което наследява необикновеното задължение на почасов герой ще стартира с премиера в събота, 14 януари, от 09:30 часа по Дисни Ченъл.

“Пен Зироу: Почасов герой” разказва историята на Пен Зироу и най-добрите му приятели Саша, почасов свръх-квалифициран приятел и Боун, недостатъчно квалифициран мъдър човек, които се в впускат в други измерения, за да помогнат на герои в нужда. Всяка мисия завежда отбора до непредсказуеми епични светове, където трябва да се сражават със злия почасов злодей Рипън и неговия миньон Лари. Дали супергеройят, принцът-риба, огромното чудовище или миниатюрната екшън-фигура, Пен използва своите нетипични героични сили, за да спаси деня – по негов собствен начин.

Продукцията е дело на Disney Television Animation, а създател и изпълнителен продуцент на “Пен Зироу: Почасов герой” е Джарет Буш ("Зоотопия") и Сам Ливайн ("Тарзан", "Гръм"). Буш също участва и в написването на сюжета, а Ливайн като директор-надзор и озвучител на героите Филис и Фил.


Дисни Ченъл България
Дисни Ченъл е 24-часов канал, посветен на деца между 6-14 години и техните семейства, представяйки микс от популярни сериали като „Аз съм Луна“, „Групата на Алекс“ и „Най-добри приятели завинаги“, както и анимирани серии като „Елена от Авалор“, „Любимката на звездите“ и „Mickey Shorts“, включително и филми на Дисни Ченъл като „Детегледачки в акция“ и „Наследниците“. Дисни Ченъл България е и дом на продукции на Лукас Филм (Междузвездни войни: Бунтовниците, Междузвездни войни: Freemakers Adventure) и Марвел супергероите.

Съдържанието на Дисни Ченъл подкрепя ценностите, които подпомага децата да посрещат предизвикателствата на живота, окуражава ги да вярват в себе си, да сбъдват мечтите си и да прекарват време със семейство и приятели.

Дисни Ченъл България стъпи на пазара у нас през 2009 година и е сред трите най-предпочитани детски канала*.

*Източник: MediaResearch / Ad Wind Kite, деца между 4 и 14 години.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ