Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

ManpowerGroup България поверява комуникациите си на ARUNA PR Advisory.

ARUNA PR Advisory


5 януари 2017 г.

ManpowerGroup България - българското подразделение на световния лидер при постоянните и временни назначения и изнесените услуги в областта на подбора на персонал, избра ARUNA PR Advisory за своите корпоративни и продуктови комуникации през 2017-а година.

ARUNA PR Advisory ще работи за разширяването на комуникационната стратегия на ManpowerGroup България в три основни направления – служители, кандидати за работа и клиенти, както и върху проекти, насочени към ученици и студенти. Стратегическата програма ще бъде реализирана на национално и регионално ниво чрез връзки с медиите, богато съдържание в социалните канали на компанията и серия от целеви ПР кампании.

###

За ManpowerGroup България
ManpowerGroup България заема една от лидерските позиции на българския пазар в решенията за временни и постоянни назначения. Тя е част от ManpowerGroup - световният лидер при новаторските решения, свързани с човешкия капитал, който създава и предоставя ключово значими решения в помощ на клиентите да постигнат бизнес целите си и да повишат своята конкурентоспособност. С офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна, ManpowerGroup предоставя на организациите в България разнообразна палитра от стратегически решения в сферата на човешките ресурси от 10 години насам, работейки с компании от всички индустриални сектори, за да им помогне да са успешни. В Човешката ера, когато талантът замести достъпа до капитал като ключов различителен фактор за конкурентоспособност, ManpowerGroup България изгражда своя бранд чрез богата база от таланти, осигурявайки на клиентите бърз достъп до хората, от които имат нужда. ManpowerGroup България създава силни връзки между организациите и талантите, от които се нуждаят, за да засилят своята конкурентоспособност и да отключат потенциала на своите служители. Създавайки такива мощни връзки, ние подпомагаме всички да постигнат повече, отколкото са мечтали, и по този начин зареждаме пазара на труда. Можете да намерите повече информация на www.manpower.bg.

За ARUNA PR Advisory
ARUNA PR Advisory е изцяло българска консултантска агенция в областта на връзките с обществеността. Брандът се ражда преди пет години в резултат на дългогодишния опит на създателя му Елица Винярчек в комуникационното обслужване на международни клиенти и местни компании от различни сектори. През 2016 г. агенцията спечели второ място в категорията „Най-добри екологични практики“ на международните Green Apple Awards, състезавайки се с над 500 номинирани компании от Европа, както и първо място в категорията „Имиджмейкинг“ на наградите PR Приз на Българското дружество за връзки с обществеността. От две години ARUNA PR Advisory активно развива и свое pro bono звено в подкрепа на непознати, но обществено значими проекти от областта на науката, изкуството и образованието (национално турне Animalia, списание „Българска наука“, сдружение „Български паметници“). Можете да следите новините и размислите по теми, които ни вълнуват, на www.arunapr.com и www.facebook.com/arunapradvisory.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ