Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

ASAPIT е Fujitsu Select Partner

ASAP


4 януари 2017 г.

ASAPIT, част от групата ASAP, е сред водещите доставчици на персонализирани ИТ услуги на територията на Балканите. Днес компанията официално обяви, че е придобила статус на Fujitsu Select Partner, което е най-високото ниво на партньорство с японския веднор.

Макар и нов партньор ASAPIT е позициониран в топ три на сертифицираните партньори и притежава следните оторизации:

SELECT Expert Data Management;
SELECT Expert Data Protection;
SELECT Expert Mobility Solutions;
SELECT Expert Virtual Client Computing;
SELECT Expert Workstations;
SELECT Expert Advanced Client Solutions;
SELECT Expert Advanced Server Solutions.

Благодарение на оторизацията, ASAPIT ще предлага пълното портфолио от продукти на Fujitsu в България - преносими и настолни компютри, работни станции, сървъри, сторидж решения, таблети, монитори и периферни устройства, както и всички свързани с тях услуги.

“Ставайки партньор на Fujitsu, пред нас се открива възможност да предложим на нашите клиенти обновено и подобрено портфолио, по-специално по отношение на SAP.” заяви г-н Петър Зюмбилев, изпълнителен директор на ASAPIT.
ASAPIT ще работи съвместно с Fujitsu, за да предоставя персонализирани продукти и услуги, отличаващи се с немска прецизност и японски иновации, конфигурирани според необходимостите и желанията на клиентите, при това с много кратко време за реакция.


За ASAPIT
ASAPIT, част от групата ASAP, стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAPIT се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, HP, Lexmark и Unify. За повече информация моля посетете www.asapit.bg


За Fujitsu
Fujitsu е водеща японската компания в областта на информационните и комуникационни технологии, предлагаща пълна гама от технологични продукти, решения и услуги. За повече информация моля посетете www.fujitsu.com
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ