Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

SOHO представя Pray For Snow - Лекция "Линии и лавини" на 01.02.17 от 19:00ч.

SOHO - Sofia Holistic Coworking Company


4 януари 2017 г.

В началото на февруари LineSickers организират лекция и Pray for snow- Курс "Линии и лавини", а тяхното желание да карат извън пределите на пистите поражда нужда от нови знания. Поканили са инструкторите от Планинска Спасителна Служба: Орлин Стойчев, Кирил Василев и Стоян Стоянов (в събитието ще откриете повече информация)!

– Медицина – Оказване на Първа Помощ на пострадали в Лавина
– Физическите процеси, които участват в образуването на лавините и кои са основните климатични модели, които предизвикват лавинна опасност.
– Оценка на терена, или как да идентифицираме потенциално опасни зони и да изберем подходяща линия на каране.
– Поведение на терена и какво трябва да ни държи нащрек. Кои са основните проверки, които трябва да правим при извънпистово каране, как да идентифицираме потенциално опасни райони, за да не правим стратегически грешки?
– Спасителни акции – какво трябва да проучим при спешни случаи, за да увеличим шансовете за успешно спасяване. Каква екипировка ни е необходима и как да не губим ценно време?

Ако обичаш планината и зимните спортове, то Pray for Snow са поредицата от събития, които ще ти помогнат да се подготвиш за зимните прключенията.
Входът е свободен, но се изискват снежни усмивки.
––––––––––––––––––––––––-
Събитията Pray for Snow са забъркани от:

1. LineSickers – група ентусиасти, отдадени на търсенето на линията |www.linesickers.com
2. Soho/Coxo – арт коуъркинг пространство в центъра на София с ежемесечна програма от културни и професионални събития |www.soho.bg
3. Scott Bulgaria - SCOTT SPORTS водещ производител на велосипедите , ски, каски, маски и цялостна зимна екипировкa |www.scott.bg
4. Stenata – най-добрата екипировка за екстремни спортове, планинарство, трекинг, катерене, алпинизъм, къмпинг и всякакви активности на открито | www.stenata.com
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ