Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Великолепната криминална комедия „Наследството на Куки“ ще прикове зрителите на FilmBox Basic пред екраните на 10 май


M3 Communications Group, Inc.


Великолепната криминална комедия „Наследството на Куки“ ще прикове зрителите на FilmBox Basic пред екраните на 10 май

Този петък (10.05.) FilmBox Basic ще зарадва публиката със забавната американска комедия – „Наследството на Куки“. Сюжетът на филма се развива по време на един привидно обикновен Великденски уикенд в малкото градче Холи Спрингс, Мисисипи. Спокойствието ще бъде нарушено, обаче, от неочаквано събитие. Куки, възрастна жена от градчето, се самоубива от мъка по загиналия ѝ съпруг. Двете ѝ племенички прикриват деянието, като заявяват, че това е убийство. В резултат цялото градче се впуска в комично разследване, което ще остави зрителите без дъх от смях.

„Наследството на Куки“ е американска продукция, режисирана от Робърт Олтмън и отличена с три награди от Берлинале и Асоциацията на филмовите критици Далас – Форт Уърд. Филмът представлява черна комедия, която е чудесен избор за петък вечер за всички фенове на черния хумор. Главните роли в „Наследството на Куки“ са поверени на обичаните актриси Глен Клоуз, Джулиан Мур и Лив Тайлър. Глен Клоуз влиза в образа на Камил Диксън, напорист театрален режисьор с по-малка сестра Кора (Джулиан Мур), чиято отчуждена дъщеря Ема (Лив Тайлър) току що се е върнала в града. Един ден Камил е шокирана, когато открива, че леля ѝ Куки е отнела живота си. Ужасена, че това ще опетни фамилното име, тя изяжда предсмъртното писмо, за да изглежда като влизане с взлом. С намесата на полицията се разкриват тайни и истини, за които никой дори не е подозирал. Зрителите могат да станат част от тази вълнуваща история в петък (10.05.) от 17:05 по FilmBox Basic

„Наследството на Куки“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия..

Обратно към всички новини от агенциите