Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

„Петък с Yettel“ се завърна: куп изненади с отстъпки очакват участниците в играта


d:istinkt


„Петък с Yettel“ се завърна: куп изненади с отстъпки очакват участниците в играта

През май петъчната игра в мобилното приложение на Yettel ще предложи отстъпки до 25% за страхотни смарт устройства и разнообразни оферти от партньори на оператора. Изненадите очакват всички, които влязат в приложението и изтрият дигиталната скреч карта в секцията „Петък с Yettel”, за да получат промокод с намаление за смартфон, безжични слушалки, смарт часовник и някое от партньорските предложения.

Технологичните награди в играта са три, а първата е 25% отстъпка за смартфона HUAWEI nova Y91 128GB. Устройството се отличава с няколко характеристики, част от които са големия 6,95-инчов дисплей и батерията с капацитет от 7000 mAh. Тя може да издържи до 29 часа гледане на видео, а също така да се зареди бързо с помощта на 22,5 W зареждане с кабел.

Любителите на първокласния звук ще имат възможност да спечелят промокод за 15% намаление за страхотните Apple AirPods 3rd Generation. Технологията на слушалките позволява възпроизвеждането на завладяващ пространствен звук, благодарение на това, че жироскопите и акселерометрите в AirPods работят заедно. Динамичният драйвер, адаптивният еквалайзер и усилвателят с висок обхват ще позволят на меломаните да извлекат максимума от всеки вид музика.

Феновете на спорта и здравословния начин на живот могат да играят за 15% намаление на смарт часовника HUAWEI Watch GT 3 46mm Active. Моделът е с черна каишка и предлага до 14 дни живот на батерията, Bluetooth обаждания, целодневно следене на пулс, нивата на стрес и насищането на кислород в кръвта, мониторинг на съня, над 100 тренировъчни режима и съвместимост с Android и iOS.

Сред изненадите в приложението на Yettel са и множество оферти от партньори на телекомуникационния оператор. Родителите с малки деца могат да опитат късмета си за 10% отстъпка от ненамалената цена на продукти от категория „Майка и бебе“ и 5% допълнителна отстъпка от намалената цена на продукти от категория „Играчки“ в Ozone.bg.

Точно преди сезона на отпуските потребителите на приложението ще могат да участват за 10% отстъпка за онлайн резервации в СПА ризорт „Св. Иван Рилски“ в Банско, ваканционно селище „Санта Марина“ и хотел „Вива Маре Бийч“ в Созопол. Към тях трябва да прибавим възможност за 12% отстъпка за Top Rent a Car и 4% кешбек при резервации през Booking.com.

Потребителите имат шанса да спечелят и 20% намаление за продуктите на Vision Express, 20% отстъпка на всички ненамалени продукти от онлайн магазина на Vintage Summer, 10% отстъпка на всички ненамалени дрехи и обувки в INTERSPORT и 15% отстъпка на всички пълноразмерни продукти и пакети на сериите Acne Out, Sebomax, Keratolin Body & Foot, Melabel, Odorex и Maxi от Biotrade. Майското издание на играта „Петък с Yettel“ предлага и възможност за 15% намаление на стоки от строителен хипермаркет Praktis.

Потребителите на мобилното приложение на Yettel могат да участват в играта всеки петък, а спечеления промокод могат да подарят на приятел, който също е клиент на оператора.

Обратно към всички новини от агенциите