Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Celestyal подписа Меморандум за разбирателство с Абу Даби и „АД Портс Груп“


Action Global Communications


Celestyal подписа Меморандум за разбирателство с Абу Даби и „АД Портс Груп“

Celestyal подписа Меморандум за разбирателство с Департамента по култура и туризъм на Абу Даби и „АД Портс Груп“ по време на международното туристическо изложение Arabian Travel Market. Меморандумът ще популяризира Абу Даби като ключова дестинация сред гостите на Celestyal и ще спомогне за повишаване на авторитета на круизната линия в региона.

В началото на тази година Celestyal представи 7-дневния маршрут „Desert Days” с начална точка Доха и спирки в Бахрейн, Дубай, Хасаб, Сир Бани Яс и Абу Даби. Маршрутът ще се изпълнява в продължение на три сезона, като първите специални плавания по него ще бъдат между ноември 2024 г. и март 2025 г. 

Всички круизи ще се осъществят с кораба Celestyal Journey с капацитет от 1 260 пасажери, въпреки че Celestyal подсказва, че в близко бъдеще новият кораб Celestyal Discovery (1 266 пасажери) също може да се присъедини към маршрута за зимния сезон. Поради голямата му популярност в момента, свободните места за всички предстоящи плавания са ограничени. 

„Огромна привилегия е да подпишем Меморандума за разбирателство и бихме искали да изкажем своята благодарност към Департамента по култура и туризъм на Абу Даби за изразената подкрепа. Нашата мисия винаги е била да бъдем значим партньор и да изграждаме силна връзка с регионите, които посещаваме. Абу Даби е уникална дестинация и с нетърпение очакваме да покажем на нашите гости всичко, което тя може да ни предложи. Круизната индустрия продължава да привлича рекорден брой пътуващи и ние вярваме в успеха на първия сезон, който ще разкрие най-доброто от този специален регион“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.   

Мисията на Celestyal е да създава незабравими моменти на борда и на брега, като показва на своите гости най-доброто от региона, който посещават. Част от предложенията за екскурзии на брега са девет тура в Абу Даби, които ще отведат гостите в сърцето на емирството. Те включват полудневни разходки в изследване на най-доброто от Абу Даби  - храната, културата, посещение на тематични паркове, VIP дни на плажа, както и характерни за региона преживявания като сафари в пустинята.    

Плаванията по маршрута “Desert Days” са отворени за резервация на цени от 529 евро на човек за 7 нощувки. Цената включва 65 евро отстъпка на човек за предварително резервирана екскурзия на брега, хранене, напитки по време на хранене, пристанищни такси и такси за обслужване. Всички круизи в момента са част от пролетната кампания с намаления до 50%, като най-ниските цени за резервация ще бъдат само 125 евро на човек. 

За повече информация можете да посетите celestyal.com

За Celestyal

Celestyal – компания за целогодишни круизи и носител на редица награди, продължава да налага стандарти за незабравими моменти за пътуващите до гръцките острови, Адриатика и Арабския залив. Компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемство с истинско сливане с атмосферата на дестинациите, както на борда, така и на сушата. С два чисто нови кораба, всеки с капацитет до 1260 души, Celestyal дава приоритет на силно персонализираните услуги и създава висококачествена обстановка, която посреща над 100 000 пътници от повече от 130 различни националности годишно.

Уникалният подход на компанията, за който засвидетелстват обратната връзка от клиентите на Celestyal и проучванията на пазара, допринася за продължаващия ѝ успех в круизната индустрия. Погледът на Celestyal се разпростира отвъд гръцките и средиземноморски брегове, а целта ѝ е да зададе нови посоки в круизните преживявания. Посвещавайки се на мисията да създава автентични и незабравими моменти, компанията гледа към бъдещето и затвърждава визията си да предлага на пътуващите уникални и разнообразни дестинации, които разширяват кръгозора.                      

За Департамента по култура и туризъм – Абу Даби:

Департаментът по култура и туризъм на Абу Даби е двигател на устойчивия растеж на секторите култура и туризъм и творческите им отрасли в Абу Даби. Той допринася за икономическия напредък и постигането на по-глобалните цели, които градът си поставя.

Чрез партньорството си с организации, които затвърждават позицията на емирството като международна дестинация, Департаментът по култура и туризъм създава екосистема, която се обединява около обща визия за потенциала на емирството, координира усилия, дава иновативни решения и използва най-добрите тактики и инструменти да подкрепя индустриите на културата и туризма.   

Визията на Департамента се определя от хората, наследството и пейзажа на емирството. Работата му е да подобри статута на Абу Даби като място, което предлага автентичност, иновации и несравними преживявания, в основата на които са живите традиции на гостоприемство, новаторски инициативи и творческа мисъл.

За повече информация за Департамента по култура и туризъм – Абу Даби и дестинацията можете да посетите dct.gov.ae и visitabudhabi.ae

За АД Портс Груп

Абу Даби Портс, част от АД Портс Груп, притежава или управлява 10 пристанища и терминали в Обединените арабски емирства. Всяко съоръжение е стратегически разположено и използва морски, въздушни, пътни и железопътни връзки, за да осигури достъп до световните пазари. АД Портс Груп предлага цялостни решения на своите партньори и клиенти, които им позволяват да увеличат максимално възможностите за растеж и да се превърнат в истински глобални компании.

Зa повече информация можете да посетите adports.aе

Обратно към всички новини от агенциите